0

14 april Alumni Event over Cultuur in organisaties

‘Ondernemerschap’ is een trend die sinds en aantal jaar aanwezig is binnen organisaties. Een containerbegrip dat je kunt vullen met de definities die jij er goed bij vindt passen. Een beleid dat met regels en afspraken wordt uitgezet in de organisatie of een cultuur dat op een organische wijze moet ontstaan door het met elkaar over te hebben? Wat is het eigenlijk? En moeten we er wel een vastomlijnde definitie van willen maken?
Dit event gaat over het begrip ondernemerschap en door het te ervaren, middels verschillende interactieve opdrachten, geven we er geen definitie aan, maar koppelen we er een ervaring aan. Die ervaring kun jij gebruiken om op jouw werkvloer de vertaling te maken naar concrete acties, die bijbehorend zijn bij de visie op ondernemerschap waar jouw organisatie naar toe wil.

Wanneer: 14 april aanstaande
Locatie: Hogeschool Museumpark (Museumpark 40, 3015 CX Rotterdam)
Programma
18:00 Inloop met broodjes
19:00 Start event
21:00 Afsluiting en netwerkborrel
Wij zien je graag de 14 april!

Meld je hieronder aan:

jolkajacobs • 15 maart 2016


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>