0

Opdrachtgevers gezocht voor gratis consultancy project 2e jrs studenten HRM

Beste lezer,
Al meerdere jaren participeren ± 20 bedrijven als opdrachtgever in het consultancy project van de opleiding Human Resource Management van Hogeschool Rotterdam. Ook dit jaar zal het consultancy project weer gaan draaien en staan gemotiveerde en enthousiaste HRM studenten voor u klaar om, geheel gratis, aan de slag te gaan met uw HRM-gerelateerde consultancy opdrachten. Heeft u vraagstukken op gebied van HRM (bijv. talentmanagement, strategische personeelsplanning of management development) waar u graag eens een frisse blik op geworpen wilt hebben?
Wij werken graag met u samen!
Wat kunt u van de student verwachten?
De start van het project is september 2015. Twee teams van 4 studenten zullen in onderlinge concurrentie gedurende twee keer acht weken uw HRM vraagstuk analyseren en aan het einde van deze periode oplossingen bieden die bruikbaar zijn voor u en uw organisatie. Het is mogelijk dat u meerdere groepen dezelfde opdracht laat uitvoeren, maar u kunt ook meerdere vraagstukken laten analyseren door een aantal groepen. Kijk hier voor voorbeelden van opdrachten uit voorgaande edities van het consultancy project.
Wat wordt van u verwacht?
Wij vragen u een opdracht aan te leveren inclusief opdrachtomschrijving. Indien gewenst kunnen wij u uiteraard ondersteunen bij het opstellen van de opdracht. Als opdrachtgever begeleidt u de groep studenten tijdens het project. Dit kost ongeveer een uur per week en kan desgewenst op afstand plaatsvinden.
Interesse?
Bent u geïnteresseerd om als opdrachtgever deel te nemen aan het consultancy project?
U kunt hier uw interesse kenmaak maken en contactgegevens achter laten. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
Kick-off
Op woensdag 9 september vindt van 15.00 tot 17.00 uur de kick-off plaats voor alle deelnemers van het consultancy project. Tijdens de bijeenkomst kunt u als opdrachtgever kennismaken met de studenten, maar ook met docenten van Hogeschool Rotterdam en andere deelnemende bedrijven. De kick-off wordt afgesloten met een borrel.
Met vriendelijke groet,
Ben Brandenburg en William Polm
Ben Brandenburg
Manager Externe Betrekkingen
T: 06-11788691
E: b.t.m.brandenburg@hr.nlWilliam Polm
Docent HRM / Accountmanager
T: 06-55321250
E: w.j.polm@hr.nl

jolkajacobs • 22 april 2015


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>